Boszorkánytúra a csillagos égbolt alatt – A villancsók birodalma

Szentjánosbogár (Fotó: Potyó Imre)
2020
17
június
Helyszín: Pilisszentiván, Sportpálya, a Villa Negra előtt
Besorolás: Közepes túra

BETELT! Amikor a nap nyugovóra tér és a csillagok is kigyúlnak, ilyenkor Szent Iván-éj környékén megelevenedik az erdő.

BETELT!

Összhangban a központi szabályainkkal, az esti túrákon kizárólag azon látogatóinkat tudjuk fogadni, akik előre megváltották jegyüket vagy beregisztráltak előzetesen és erről pozitív visszaigazolást is kaptak. A túrák beteltek. Megértésüket köszönjük!

Ebbe a rejtélyes világba kalauzolnánk el a hozzánk látogatót. A túra alkalmával a Pilisszentivánon található Jági tanösvényt járjuk be, azonban rendhagyó módon nem nappal, hanem este. Erdei sétánk alkalmával jó idő esetén az erdők eleven mécsesével, a szentjánosbogarakkal is találkozhatunk.

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Helyszín:

Pilisszentiván, Sportpálya, a Villa Negra előtt

Túra hossza, időtartama:

3 km, 2 óra

Találkozó:

20:30, Pilisszentiván, Sportpálya, a Villa Negra előtt

Részvételi díj:

2200 Ft/fő, kedvezményes: 1500 Ft/fő

Kapcsolattartó:

Tóthné Becsei Katalin

E-mail:

pilisilen@dinpi.hu

Telefon:

+36305111802

Pilisi Len Látogatóközpont

A Pilisszentivánon található megújult látogatóközpontunkban interaktív természetvédelmi kiállítás mutatja be a Szénások Európa Diplomás Terület élővilágát. A bemutatóhelyen vetítőterem, kültéri foglalkoztató terület, nyári konyha és vizesblokk ad lehetőséget gyerekcsoportok élményszerű foglalkoztatására.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.