Bevezetés az Erdőmerülésbe

Bevezetés az erdőmerülésbe
2020
28
március
Helyszín: Szokolya-Királyrét
Besorolás: Könnyű séta

Ajánljuk mindazoknak, akik nehezen teszik le a telefonjukat, akik keresik a kiutat a város zajából, akik otthonosan mozognak az erdőben, vagy akik számára idegen, akik nehezen kapcsolnak ki, akik kíváncsiak magukra, vagy az erdei élőlényekre, akik szeretnék újra felfedezni az évszakokat, akik unatkoznak, ha nincs mit csinálni, vagy akik folyton valamit csinálni akarnak. A programunk azok számára a leghatásosabb, akik a modern nagyvárosi léttel járó stresszt szeretnék megszüntetni.

Több, mint egy kirándulás
A csodálatos erdei környezetben vezetett könnyű séták során speciális gyakorlatokkal, tanácsokkal, játékokkal, különleges ingerekkel, a figyelem kiélesítésével, mozgással segítjük a stresszoldást. Mind az öt érzékszervünkkel közvetlen kapcsolatba kerülünk az erdővel. A csoportos sétákon a résztvevők elsősorban egyéni munkát végeznek, a saját gondolataikkal, érzéseikkel, a saját igényük, tempójuk szerint foglalkoznak. A módszer hazavihető, tovább gyakorolható kisebb-nagyobb erdőkben, parkokban vagy a hétköznapi természetes környezetünkben is.

Az Erdőmerülés egy erdőterápiás egészségmegőrző program, mely során a résztvevők kényelmes, ráérős sétát tesznek az erdőben, megmerítkeznek a természetben. Ez a tudatos séta kiegészül mind az öt érzékre ható relaxációs, energizáló és közérzetjavító gyakorlatokkal, technikákkal. Mindezek eredményeképpen a test és az elme elcsendesedik, megnyugszik.

Részletes ismertető az Erdőmerülés programról: https://bit.ly/2NokQZC

Javasolt életkor: 14+

JELENTKEZÉS:
A program előzetes jelentkezéshez kötött, jelentkezni a program@erdomerules.hu címen lehet.
Szükséges információk a jelentkezéshez: résztvevő neve, elérhetőségei (email cím + telefonszám), számlázási/lakcím cím.
További információ: 06704584070
Maximális létszám: 20 fő

További információk az esemény Facebook-oldalán!

Helyszín:

Szokolya-Királyrét

Túra hossza, időtartama:

3 km, 3 óra

Találkozó:

10:30 Hiúz Ház Erdei Iskola és Látogatóközpont (Szokolya – Királyrét, GPS: 47.89666, 18.97368)

Részvételi díj:

14-18 év közöttieknek 5000 Ft/fő Felnőtteknek 7000 Ft/fő Az ár speciális étkezést is tartalmaz.

E-mail:

program@erdomerules.hu

Telefon:

06704584070

Hiúz Ház Erdei Iskola és Látogatóközpont

A BEMUTATÓHELY JELENLEG ZÁRVA TART! A Magas-Börzsöny kapujában, számtalan túraútvonal kiindulópontjában található mozgalmas, új kiállítással és tanösvénynel kiegészült minősített erdei iskolánk, ahol iskolai és óvodai csoportoknak egy napostól az egy hetesig, szállással egybekötött változatos programokat biztosítunk.

Tovább

Királyréti tanösvény

A Királyréti tanösvény a Börzsöny szívében, 2,9 km hosszan húzódik. A kilenc állomásból álló útvonalon megismerkedhet az erdő és a tavak élővilágával, a kisvasutak és a vasbányászat történetével.

Tovább
További kapcsolódó helyek megjelenítése További kapcsolódó helyek elrejtése
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.