Hírek

  • BISEL verseny 2021

    Még van lehetőség csatlakozni "Az életet adó víz" versenyhez!

    Tovább
  • Újra nyomára leltünk a börzsönyi farkasnak!

    A Börzsönyben a hiúzok mellett időről-időre néhány kóborló farkas is felbukkan. E nagyragadozók nyomainak megfigyelésére a tél a legmegfelelőbb időszak. A friss hóban időnként akár a turistaösvények mentén is találkozhatunk a börzsönyi tápláléklánc csúcsán elhelyezkedő állatok nyomaival.

    Tovább
  • Járművekkel a Börzsönyben

    Mindenkit arra buzdítunk, hogy a nemzeti parkba lehetőleg közösségi közlekedéssel érkezzenek. Amennyiben mégis az autózást választják érdemes teleautót szervezni és a lenti tudnivalókat figyelembe véve használni a védett területeken található utakat.

    Tovább
  • Az idei Sasszinkron eredményei a DINPI területén

    Igazgatóságunk a többi nemzeti park igazgatósággal, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülettel és más civil szervezetekkel közösen vett részt az immáron 18. alkalommal megszervezett Országos Sasszinkronon január 15-17. között.

    Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.