Ugrás a fő tartalomra

Tájséta és teljesítménytúra a 25 éves Duna–Ipoly Nemzeti Parkban

25 éves

A Duna–Ipoly Nemzeti Park 2022-ben ünnepli megalapításának 25. évfordulóját! Ebből az alkalomból 3 különleges túrát szervezünk.

???? DUNAKANYAR 5 JUBILEUMI TÁJSÉTA:
A program legrövidebb távjára elsősorban kisgyermekes családokat várunk. A Dunakanyarban tett könnyű "tájséta" különlegessége, hogy a résztvevők száraz lábbal kelhetnek át a Duna alatt.
???? VISEGRÁD 25 JUBILEUMI TELJESÍTMÉNYTÚRA:
Ezen 25 km-es túrán odafele komppal, visszafele alagúban kelhetnek át a résztvevők a Dunán!
???? BÖRZSÖNY 25 JUBILEUMI TELJESÍTMÉNYTÚRA:
Fedezzétek fel a Börzsöny rejtélyes tájait ezen a különleges, 25 km-es teljesítménytúrán!
❗ A PROGRAMOKON VALÓ RÉSZVÉTELHEZ ELŐNEVEZÉS AJÁNLOTT (A helyszínen csak a fennmaradó férőhelyek függvényében tudunk nevezést elfogadni!).
Ünnepeljük együtt a nemzeti park ikonikus tájain! Várunk mindenkit szeretettel!
Csatlakozz a FACEBOOK ESEMÉNYHEZ is!

Duna-Ipoly Nemzeti Park

A Duna-Ipoly Nemzeti Park területe a Pilis, a Visegrádi- és a Börzsöny hegységeket, az Ipoly-völgy Hont és Balassagyarmat közötti szakaszát és a Szentendrei-sziget egyes területeit foglalja magában. A Nemzeti Park térségének egyedi sajátosságát a három nagy tájképi egység, a folyóvölgyek, a hegységek és a síkság találkozása adja. Ebből következik a terület nagyfokú változatossága, amely egyedülálló határainkon belül.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.