TÁJÉKOZTATÁS

Felkiáltójel

Szabadtéri bemutatóhelyeink lezárásáról.

Bizonyára értesült minden kedves látogatónk arról, hogy a Kormány a koronavírus-járvány megfékezése érdekében határozatlan ideig meghosszabbította a kijárási korlátozást. Emellett az önkormányzatoknak lehetőséget adott, hogy a település területén szigorúbb intézkedéseket is bevezessenek. Ezzel összhangban Igazgatóságunk csatlakozva az adott önkormányzatok intézkedéseihez valamennyi olyan szabadtéri bemutatóhelyünket, megfigyelő tornyokat, tanösvényeinket, stb., ahol a rendelkezésre álló infrastruktúra (pl. parkoló) szűkös, továbbá a szabadtéri berendezések fertőtlenítése nem megoldható, lezárjuk, amennyiben nagyobb kiránduló létszám megjelenése várható.

 

Továbbra is ajánljuk a kijelölt turista utakon a kirándulást és a tanösvények meglátogatását a kihirdetett megelőző intézkedések betartásával. 

 

Türelmüket, megértésüket és együttműködésüket megköszönjük!

 

Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság

Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.