Pro Natura Díjazottaink

A díjátadón 106 fő részesült miniszteri elismerésben (Fotó: Pelsőczy Csaba)

Július 13-án a Pesti Vigadóban rendezett ünnepségen került sor az április 22-ei Föld Napja alkalmából adományozott rangos díjak átadására. 

PRO NATURA DÍJAT adományoztak Füri Andrásnak, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság igazgatójának a szervezet természetvédelmi kezelési feladatainak irányítása, valamint az igazgatóság által megvalósított fejlesztések megvalósítása érdekében végzett, kiemelkedő eredményes vezetői munkájáért.

PRO NATURA EMLÉKPLAKETTET vehetett át Grósz Róbert, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság őrszolgálatvezető-helyettese természetvédelmi őrszolgálati tevékenységében és a körzeti erdőtervezések természetvédelmi szakmai megalapozásában hosszú idő óta végzett magas szakmai színvonalú, elkötelezett munkájáért.

MINISZTERI ELISMERŐ OKLEVELET kapott Tóthné Becsei Katalin, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság környezeti nevelője, az igazgatóság ökoturisztikai és környezeti nevelési tevékenységében végzett magas szakmai színvonalú, elkötelezett munkájáért, különös tekintettel a Szénások Európa Diplomás területet megismertetéséért.

MINISZTERI ELISMERŐ OKLEVELET vehetett át Kiss Gyula, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság projektmenedzsere az igazgatóság pályázatírási és végrehajtási tevékenységében végzett magas színvonalú munkájáért.

Az elismeréseket Dr. Nagy István agrárminiszter és Dr. Rácz András környezetügyért felelős államtitkár adta át.

Büszkék vagyunk és gratulálunk kollégáinknak!

Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.