PÁLYÁZAT Mit tehetünk a klímaváltozás ellen?

Klímapályázat plakát

Pest Megye Önkormányzata és a Magyar Bányászati és Földtani Szolgálat Konzorciuma kreatív ötletpályázatot hirdet Pest megyei diákok részére.

A pályázat célja az általános és középiskolai tanulók körében az éghajlatváltozással kapcsolatos információk elterjedése, az éghajlatváltozás mérséklésének és az ahhoz való alkalmazkodásnak fontosságára való figyelemfelhívás.

Fontos, hogy a pályaművek csapatmunkában készüljenek, ezzel is erősítve a közös, több szempontú gondolkodást és a diákok együttműködési készségét, ami minden klímaváltozással kapcsolatos probléma megoldásánál alapvető jelentőségű.

Pályaműveket több kategóriában és korcsoportban várunk, amelyeket egy több tagból álló zsűri fog értékelni és minden kategóriában és korcsoportban az első három helyezett (összesen 21 díjazott csapat) értékes tárgynyereményeket kap.

A pályaművek beküldési határideje:
2017. november 8. (szerda)

A részletes pályázati felhívás és útmutató elérhető ITT >>

Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.