Köszönőlevél

Expodom sátrak

Rendezvényeink elmaradhatatlan kellékei a sátrak. Az eszköztárunk most újabb taggal bővült az Expodom Kft-nek köszönhetően.

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság egész évben szervez kisebb és nagyobb rendezvényeket, eseményeket, nem lesz ez máshogy idén ősszel sem. Nagy örömünkre szolgál, hogy az Expodom Kft. felajánlotta támogatását nekünk és egy nagyméretű, gyorsan összerakható sátrat juttatnak el számunkra.

Az ősz folyamán az előző évekhez hasonlóan sok-sok változatos és izgalmas programmal készülünk. Ezen a héten gímszarvasok különleges nászidőszakába nyerhetünk betekintés szarvasbőgés-túráinkon a Gerecsében és Királyréten. A Kulturális Örökség Napjai programsorozathoz több helyszínen is becsatlakozunk. A közeljövőben szervezett programjaink ITT olvashatók.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az Expodom Kft.-nek, az általuk felajánlott összecsukható sátorért, mellyel legközelebb a Dömösi Zöld Forgatag ingyenes családi napon és Dinnyési Madárkavalkád alkalmával találkozhatunk.
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.