Gratulálunk Petyának

Csonka Péter kollégánk átveszi a Tata Városáért kitüntetés ezüst fokozatát.

Csonka Péter kollégánk Tata Város kitüntetését vehette át augusztus 20-án.

A tatai Szent Kereszt Plébániatemblomban az államalapítás alkalmából tartott ünnepségen Tata Városáért kitüntetés ezüst fokozatában részesült Csonka Péter munkatársunk, aki egyben Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület helyi vezetője, az országosan is rendkívüli ismertséget szerző tatai Vadlúd Sokadalom szervezéséért, valamint Tata természeti örökségének védelme érdekében végzett sokoldalú és szemléletformáló tevékenysége elismeréseképpen.

Mi, a DINPI munkatársai hihetetlenül büszkék vagyunk Petyára, aki a hazai madár- és természetvédelmi szakma egyik legaktívabb és legkiválóbb szereplője évtizedek óta. A Vadlúd Sokadalom főszervezői, valamint a Gerecsei Tájegység vezetői feladatai mellett emberfeletti munkát végez nap mint nap a térség természeti értékeinek megóvásáért. A kollégákat, önkenteseket, partneket és támogatókat egyaránt tudja motiválni töretlen lelkesedésével, kiváló szakmai és emberi kvalitásával.

További sikerekben gazdag éveket kívánunk!

 

Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.