Felújítjuk a barlangokat!

Csoda a Pál-völgyi-barlangban (fotó: Kiss Attila)

A Pál-völgyi- és Szemlő-hegyi-barlang nyitva tartása felújítási munkálatok miatt módosul.

A világítás korszerűsítési munkálatai miatt a Szemlő-hegyi-barlang OKTÓBER 26-ig ZÁRVA TART. Nyitás október 27-én!


Ez idő alatt a közeli (800 m) Pál-völgyi-barlang a hét minden napján (hétfőn is) fogadja a látogatókat, ahol a felújítási munkálatok már befejeződtek. 

Megértésüket köszönjük!


Kérjük, hogy amennyiben nagyobb csoporttal (10 fő<) szeretnék meglátogatni a barlangokat, mindenképpen jelentkezzenek be előre a weboldalon megadott elérhetőségeken!

Köszönjük!

Pál-völgyi-barlang

A Pál-völgyi-barlang hazánk leghosszabb barlangrendszere. A jelenleg ismert kb. 32 km-es hosszból 500 méteres szakasz van kiépítve, mely kb. 1 óra hosszúságú vezetett túra keretében látogatható.

Tovább

Szemlő-hegyi-barlang

A Szemlő-hegyi-barlangot előszeretettel látogatják iskolai, óvodai csoportok, családok és turisták egyaránt. Nem csoda, hiszen a barlangban igazi mesevilág, a lágogatóközpontban szórakoztató interaktív kiállítás, vetítőtermében szemet kápráztató 3D-s film, a barlang feletti parkban játszótér és az ország kőzeteit bemutató tanösvény várja őket.

Tovább
További kapcsolódó helyek megjelenítése További kapcsolódó helyek elrejtése
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.