BARLANGOLJUNK! - Március a barlangok hónapja

Csoda a Pál-völgyi-barlangban (fotó: Kiss Attila)

Országszerte meghirdetett nagyszabású program a Magyar Nemzeti Parkok és a Magyar Turisztikai Ügynökség szervezésében, amelynek célja hazánk különleges barlangjainak bemutatása, népszerűsítése. Ebben a hónapban mi is kedvezményekkel várunk minden látogatót!

Kedvezményeink:

  • Belépés a Pál-völgyi- vagy a Szemlő-hegyi-barlangba egész hónapban 10% kedvezménnyel!
  • Március 13-19. között minden látogatónk kedvezményes kombinált belépőjegyet vásárolhat, valamint a túra után részt vehet egy sorsoláson, ahol nemzeti parkos ajándéktárgyak találnak gazdára!

KIEMELT PROGRAMOK a Barlangolás jegyében

Március 16., csütörtök és 24., péntek
Föld alatti világ a főváros alatt

Interaktív földrajzóra nem csak gyerekeknek! Barlangtúra, előadás, játékos kiállítás, barlang feletti tanösvény. 8 éves kortól ajánlott, akár szülő nélkül is!
Előzetes bejelentkezést kérünk!

Találkozás: 11:00 és 13:00, Szemlő-hegyi-barlang (Budapest II., Pusztaszeri út 35.)

Túra hossza, időtartama: 600 m, 2 óra
Részvételi díj: 1400 Ft/fő

Információ: +36 1 325 6001, szemlohegy@dinpig.hu

Pál-völgyi-barlang

A Pál-völgyi-barlang hazánk leghosszabb barlangrendszere. A jelenleg ismert kb. 32 km-es hosszból 500 méteres szakasz van kiépítve, mely kb. 1 óra hosszúságú vezetett túra keretében látogatható.

Tovább

Szemlő-hegyi-barlang

A Szemlő-hegyi-barlangot előszeretettel látogatják iskolai, óvodai csoportok, családok és turisták egyaránt. Nem csoda, hiszen a barlangban igazi mesevilág, a lágogatóközpontban szórakoztató interaktív kiállítás, vetítőtermében szemet kápráztató 3D-s film, a barlang feletti parkban játszótér és az ország kőzeteit bemutató tanösvény várja őket.

Tovább
További kapcsolódó helyek megjelenítése További kapcsolódó helyek elrejtése
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.