Korábbi pályázataink

Nemzeti Parki Termék védjegy

Igazgatóságunk korábban kiírt védjegyes pályázatairól itt olvashatnak bővebben.

2013. tavasz
Gyümölcstermékekre kiírt pályázat.

2013. nyár
Méztermékekre, valamint szarvas és szürke marha termékekre kiírt pályázat.

2014. tavasz
Tejtermékekre, valamint kézműves termékekre (edények, tartályok és egyéb háztartási, illetve konyhai célokra használt tárgyak; valamint népi játékok, játékszerek) kiírt pályázat.

2015. nyár
Méztermékekre, tejtermékekre, bogyós és erdei gyümölcsből, valamint szürke marha, szarvas és vaddisznóból készült szárazáru termékekre kiírt pályázat.

2017. tavasz
Teljes termékkörre kiírt pályázat.ÁLTALÁNOS PÁLYÁZATI KIÍRÁS - Jelenleg nincs aktuális pályázatunk.

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság védjegyet kíván adományozni azoknak a jellegzetes helyi feldolgozott élelmiszer, valamint kézműves termékeknek, amelyek a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság működési területén készülnek, és előállításuk a természettel összhangban történik.

A VÉDJEGY CÉLJA
A helyi készítésű termékek fogyasztási kultúrájának emelése, piacra jutásának elősegítése, a természettel harmonikus gazdálkodás és termékelőállítás ösztönzése.

PÁLYÁZATI CSOMAG
A védjegy megszerzéséhez védjegyhasználati kérelmet és termékmintát kell benyújtani, amelyet a Nemzeti Parki Tanúsítványi Bizottság bírál el. A kérelem formanyomtatványa, valamint a pályázati feltételeket, a bírálat alapelveit és a használat feltételeit tartalmazó dokumentum beszerezhető a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság központi ügyfélfogadási irodáján (Budapest XII,, Költő utca 21.), valamint letölthető az alábbi linkeken:

Pályázati feltételek és bírálati szempontok a Védjegy használatához Letöltés >>
Teljes pályázati csomag letöltése >>

A BENYÚJTÁS MÓDJA
A kérelmet egy példányban, egy termékmintával együtt postai úton vagy személyesen a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósághoz kell eljuttatni. (Romlékony élelmiszer esetén a termékminta leadásával kapcsolatban előzetes egyeztetés szükséges.) Hiánypótlásra egyszer van lehetőség!


További információ:
Kovács Zsuzsanna, +36 30 373 0957
kovacszs@dinpi.hu
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.