Ünnepi készülődés

Ünnepi készülődés

Lepje meg szeretteit ajándéktárgyainkkal!

Az DINPI ajándékok a téli hónapokban beszerezhetők az alábbi bemutatóhelyeinken:

  • Szemlő-hegyi-barlang (1025 Budapest, Pusztaszeri út 35.)
  • Hiúz Ház Látogatóközpont és Erdei Iskola Királyréten (Szokolya-Királyrét)
  • Zöld Bolt a Jókai-kertben (1121 Budapest, Költő u. 21.
Az ajándéktárgyak egy része megtekinthető a lenti GALÉRIÁBAN. Az összes ajándéktárgy megtekinthető ITT>>

Jókai-kert

2023. őszétől újra várjuk a Jókai-kertbe szakvezetéses programokkal a gyerek-és felnőtt csoportokat! A foglalkozások és szakvezetéses séták előzetes bejelentkezés alapján vehetők igénybe.



A kert egyéni látogatók számára sajnos továbbra sem látogatható, mivel bizonyos részein továbbra is építési munkák zajlanak! Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tovább

Szemlő-hegyi-barlang

A Szemlő-hegyi-barlangot előszeretettel látogatják iskolai, óvodai csoportok, családok és turisták egyaránt. Nem csoda, hiszen a barlangban igazi mesevilág, a lágogatóközpontban szórakoztató interaktív kiállítás, vetítőtermében szemet kápráztató 3D-s film, a barlang feletti parkban játszótér és az ország kőzeteit bemutató tanösvény várja őket.


BARLANGOLJUNK! - március a Barlangok Hónapja, így számos kedvezménnyel várunk Titeket!
További információ>>

Tovább

Hiúz Ház Erdei Iskola és Látogatóközpont

A Magas-Börzsöny kapujában, számtalan túraútvonal kiindulópontjában található mozgalmas, új kiállítással és tanösvénynel kiegészült minősített erdei iskolánk, ahol iskolai és óvodai csoportoknak egy napostól az egy hetesig, szállással egybekötött változatos programokat biztosítunk.

Tovább
További kapcsolódó helyek megjelenítése További kapcsolódó helyek elrejtése
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.