Felhívás Duna-Ipoly Nemzeti Parki Termék védjegy kérelmezésre

Nemzeti Parki Termék védjegy

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság védjegyet kíván adományozni azoknak a jellegzetes helyi feldolgozott élelmiszer, valamint kézműves termékeknek, amelyek a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság működési területén készülnek, és előállításuk a természettel összhangban történik.

A VÉDJEGY CÉLJA
A helyi készítésű termékek fogyasztási kultúrájának emelése, piacra jutásának elősegítése, a természettel harmonikus gazdálkodás és termékelőállítás ösztönzése.

PÁLYÁZATI CSOMAG
A védjegy megszerzéséhez védjegyhasználati kérelmet és termékmintát kell benyújtani, amelyet a Nemzeti Parki Tanúsítványi Bizottság bírál el. A kérelem formanyomtatványa, valamint a pályázati feltételeket, a bírálat alapelveit és a használat feltételeit tartalmazó dokumentum beszerezhető a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság központi ügyfélfogadási irodáján (Budapest XII,, Költő utca 21.), valamint letölthető az alábbi linkeken:

Pályázati feltételek és bírálati szempontok a Védjegy használatához Letöltés >>
Teljes pályázati csomag letöltése >>

A BENYÚJTÁS MÓDJA
A kérelmet egy példányban, egy termékmintával együtt postai úton vagy személyesen a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósághoz kell eljuttatni 2017. május 10-ig. (Romlékony élelmiszer esetén a termékminta leadásával kapcsolatban
előzetes egyeztetés szükséges.) Hiánypótlásra egyszer van lehetőség!
A bírálat várható ideje: 2017. május 25.


További információ:
Kovács Zsuzsanna
+36 1 391 4626, kovacszs@dinpi.hu

Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.